Contact

Nu je deze website gelezen hebt, is misschien je interesse gewekt en wil je meer weten. Je hebt bijvoorbeeld vragen die verder ingaan op de materie. Je kunt dan je vragen stellen of een vrijblijvend kennismakingsgesprek aanvragen via info@droombegeleiding.nl. Je kunt ook gewoon bellen met 0297-268145. In zo’n gesprek kan ik vragen beantwoorden en nog veel persoonlijker mijn visie op en ervaring met o.a. dromen met je delen. We kunnen dan vaststellen of ik een zinvolle rol kan spelen bij het begeleiden van één of meerdere dromen.

Een sessie van droombegeleiding duurt gewoonlijk ca een tot anderhalf uur. Maar meestal is kennismaken met droombegeleiding het begin van een proces, mede omdat bewustwording van het droomleven op gang is gekomen en ontwikkelingen zich nu eenmaal in een proces afspelen. In dat geval zullen er al gauw  meerdere sessies aan de orde komen.

De kosten hoeven in principe niet het probleem te zijn. Ik hanteer een zeer laagdrempelig tarief, omdat ik dit werk niet voor mijn levensonderhoud hoef te doen. Dat tarief is € 25,= per sessie. Mocht dit bedrag desondanks bezwaarlijk zijn, dan kunnen we aan de hand van jouw persoonlijke omstandigheden kijken hoe daarmee om te gaan.

Paul M. Lem

Wilnis

T: 0297-268145

mail:  info@droombegeleiding.nl

Links Dromen

University of Amsterdam

VSD: droomvereniging

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *